Диагностика использования знаний предприятия - Воронкова, А.; Вечерковски, Р. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Викладено теоретичні і методичні підходи до діагностики використання знань у діяльності підприємств різних галузей промисловості, в основу яких покладено структуризацію знань, установлення груп факторів, що обумовлюють виникнення знань, яким відповідають показники, що дозволяють одержати готову оцінку їхнього впливу.
---------- Изложены теоретические и методические подходы к диагностике использования знаний в деятельности предприятий различных отраслей промышленности, в основу которых положена структуризация знаний, установление групп факторов, обусловливающих возникновение знаний, соответствующих им показателей, позволяющих получить готовую оценку их влияния.
---------- Theoretical and methodical approaches to diagnostics of knowledge use in operation of different industrial enterprises are considered. They are based on structurization of knowledge, determination of groups of factors stipulating emergence of knowledge, its indicators which allow to receive the estimation of its effect.
----------