Росіянізми “так”, “таким чином” у газетних матеріалах - Ріпей М., М. (Українська мова, 2011)
На підставі довідкової літератури і власного редакторського досвіду проаналізовано та відредаговано ненормативне вживання на початку речень лінгвоодиниць “так”, “таким чином”, відокремлених комою. Приклади наведено з газет “День” і “Дзеркало тижня”. In the article an edited non-normative using the linguistic units “tak” (“yes”), “takym chynom”(“so”) at the beginning of sentences, separated by a comma, is analysed on the base of reference books and own editorial experience. The examples are taken from the newspapers “Den’”(Day), “Dzerkalo tyzhnya” (Mirror of week).