Пленум Наукової ради«Українська мова» Українська лексикографія та лексикологія: проблеми, завдання - Яценко, Н. (Українська мова, 2011)
10–11 листопада 2011року у Ніжинському державному університеты імені Миколи Гоголя відбувся Пленум Наукової ради “Українська мова” Інституту української мови НАН України на тему “Українська лексикографія та лексикологія: проблеми, завдання”.