Нове періодичне видання з соціолінгвістики - Масенко, Л. (Українська мова, 2011)
Рецензія на періодичне видання: «Мова і суспільство». – Львівський національний університет імені Івана Франка, 2010. — Вип. 1. — 234 с.; 2011. — Вип. 2. — 174 с. Book review on: «Мova і suspilstvo».— Lvivskyi natsionalnyi universytet imeny Іvana Franka, 2010. — Vyp. 1. — 234 s. ; 2011. — Vyp. — 2. — 174 s.