За підсумками року (Інтерв’ю президента НАН України академіка Б.Є. Патона) (Вісник НАН України, 2013)
Інтерв’ю президента Національної академії наук України академіка НАН України Бориса Євгеновича Патона журналу «Вісник Національної академії наук України».