Управління логістичною діяльністю промислових підприємств - Коніщева, Н.Й.; Трушкіна, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Дано визначення дефініції “логістична діяльність промислового підприємства”. Розроблено класифікацію функцій і задач логістичної діяльності. Визначено зміст, функції та задачі управління логістичною діяльністю промислового підприємства.
--------- Дано определение дефиниции «логистическая деятельность промышленного предприятия». Разработана классификация функций и задач логистической деятельности. Определены содержание, функции и задачи управления логистической деятельностью промышленного предприятия.
---------- The definition “logistical activity of an industrial enterprise” has been put forward. Classification of functions and tasks of logistical activity has been developed. Contents, functions and tasks of “management of logistical activity of an industrial enterprise” have been determined.
----------