Новини науки (Вісник НАН України, 2013)
Виявлено, що сліпаки і голі землекопи мають унікальні механізми захисту від раку, які в майбутньому можуть дати ключ до ефективного лікування онкохвороб людини. Наведено короткий огляд останніх світових досліджень зі створення самовідновних матеріалів. 20 листопада 2012 р. у Москві оголошено лауреатів премії «Просветитель» за найкраще науково-популярне видання.