Вісім років журналу Національної академії наук України «Наука та інновації» - Яцків, Т.М. (Вісник НАН України, 2013)
У січні 2013 р. виповнюється 8 років з початку роботи науково-практичного журналу Національної академії наук України «Наука та інновації». У статті подано короткий огляд історії створення та діяльності журналу за цей період, а також обговорено плани на майбутнє. В январе 2013 г. исполняется 8 лет с начала работы научно-практического журнала Национальной академии наук Украины «Наука и инновации». В данном сообщении представлен короткий обзор истории образования и деятельности журнала за этот период, а также обсуждаются планы на будущее. «Science and Innovation» scientific and practical journal of National Academy of Sciences of Ukraine celebrates its 8th anniversary in January 2013. In this report, a brief overview of the foundation history and the work of the journal over this period is presented. Plans for the future are discussed as well.