Методичні підходи до визначення тривалості виробничого циклу - Іщук, С.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розроблено математичні залежності для розрахунку тривалості виробничого циклу виготовлення серії складних виробів. Обгрунтовано основні чинники впливу на тривалість виробничого циклу і запропоновано шляхи його скорочення.
--------- Разработаны математические зависимости для расчёта длительности производственного цикла изготовления серии сложных изделий. Обоснованы основные факторы, влияющие на длительность производственного цикла и предложены пути его сокращения.
---------- Mathematical dependences for calculation of production cycle duration for complex article series manufacture have been elaborated. The principles and features of rational organization of serial production have been lighted up. Main factors having influence on production cycle duration have been substantiated and ways for the cycle shortening have been proposed.
----------