Книга про музичні інструменти українців - Яценко, Ю. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Рецензія на книгу: Л. М. Черкаський "Українські народні музичні інструменти". — К.: Техніка, 2003. — 264 с. — (Народні джерела)