Свято народної культури в Латвії - Вахніна, Л. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Інформація про 34-у Міжнародну баладну конференцію, яка відбувалася з 19 по 25 липня 2004 р. в Ризі в Інституті літератури, фольклору та мистецтвознавства при Латвійському університеті під патронатом президента Латвії проф. Вайри Віке Фрайберг.