Анатолій Семенович Федосик (07.02.1926 – 18.01.2005) (Народна творчість та етнографія, 2005)
18 січня 2005 року пішов з життя видатний білоруський вчений-фольклорист, доктор філологічних наук, професор Анатолій Семенович Федосик.