35 Міжнародна баладна конференція SIEF у Києві - Вахніна, Л. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Україна вперше стала місцем проведення саме у Східній Європі 35-ї Міжнародної баладної конференції SIEF, яка відбулася в Києві 6–11 липня 2005 року в Інституті мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України. This article is an overlook of the 35th International Ballad Conference, which took place in Kyiv, july 6- 11, 2005. This conference was important cultural event for our scientific life. This article also gives some letters of thanks, which our Institute received as a result of this conference.