Путівник по дерев'яних церквах Польші та Словаччини - Мушинка, М. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Рецензія на книгу: Magdalena Michniewska, Artur Michniewski, Marta Duda. Cerkwie drewniane Karpat. Polska i Słowacja Przewodnik. - Pruszkow, 2003. - 336 s.