Літопис рідного краю - Маньковська, Р. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Рецензія на книгу: Н.М. Кравченко, Л.Г. Чиговська, Т.В. Неліна. Фастівщина: Сторінки історії (від давнини до 20-х років ХХ століття). - Фастів, 2004. - 256 с.