Напрями використання робочої сили у професійному розрізі в Україні та за кордоном - Мельник, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
За допомогою ексклюзивного аналізу та співставлення працевикористання робочої сили у професійному розрізі в Україні та деяких країнах світу викладено пропозиції щодо оптимізації вітчизняної професійної структури зайнятості.
---------- С помощью эксклюзивного анализа и сопоставления трудоиспользования рабочей силы в профессиональном разрезе в Украине и некоторых странах мира изложены предложения относительно оптимизации отечественной профессиональной структуры занятости.
---------- Based on exclusive analysis and comparison of labour force use in professional section in Ukraine and in some foreign countries, the proposals on optimization of the domestic professional structure of employment are presented.
---------