Наукові прориви 2012 року за версією журналу «Science» (Вісник НАН України, 2013)
21 грудня 2012 року вийшов спеціальний випуск одного з найпрестижніших наукових видань світу — журналу «Science». За традицією, редакція журналу підводить підсумки року і пропонує читачам рейтинг найцікавіших і найважливіших наукових досягнень 2012 року. Фізика, біологія і розвиток технологій — наукові сфери, що цього року привернули до себе найбільшу увагу.