Системні аспекти формування організаційно-економічного механізму забезпечення ефективності утилізації - Кукін, А.Ф. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Викладено основні системні аспекти, структура, стратегії, методи формування організаційно-економічного механізму забезпечення ефективності утилізації.
---------- Изложены основные системные аспекты, структура, стратегии, методы формирования организационно-экономического механизма обеспечения эффективности утилизации.
---------- Main system aspects, structure, strategies and methods of formation of the organizational-economic mechanism for provision of utilization efficiency are described.
----------