Із зали засідань Президії НАН України (26 грудня 2012 року) (Вісник НАН України, 2013)
На черговому засіданні Президії НАН України 26 грудня 2012 року члени Президії НАН України та запрошені заслухали такі питання: про підсумки виконання Секцією суспільних і гуманітарних наук НАН України цільових комплексних програм наукових досліджень (доповідач — академік НАН України В.М. Геєць); наукові повідомлення молодих учених НАН України (доповідачі — кандидат фізико-математичних наук Н.В. Кошкіна, кандидат технічних наук І.В. Блінов, кандидат хімічних наук Є.В. Тімухін); про виконання цільової комплексної програми наукових досліджень НАН України «Стратегічні мінеральні ресурси України» (доповідач — академік НАН України В.І. Старостенко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін); кадрові та поточні питання.