Із зали засідань Президії НАН України (12 грудня 2012 року) (Вісник НАН України, 2013)
На черговому засіданні Президії НАН України 12 грудня 2012 року члени Президії НАН України та запрошені заслухали такі питання: про підсумки виконання цільової комплексної програми «Проблеми ресурсу і безпеки експлуатації конструкцій, споруд та машин» («Ресурс») (доповідач — академік НАН України Л.М. Лобанов); про підсумки виконання цільової комплексної програми прикладних досліджень НАН України «Науково-технічні та економічні проблеми забезпечення спільної роботи Об’єднаної енергетичної системи України з об’єднанням енергосистем європейських країн» («Об’єднання») (доповідач — академік НАН України Б.С. Стогній); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін); кадрові та поточні питання.