Відгомін віків - Гуць, М. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Минуло 120 років від дня народженняОстапа Лисенка – відомого українського музикознавця, хорового диригента, педагога ігромадського діяча, сина Миколи Лисенка – основоположника нової української музики, славетного нашого композитора, фольклориста (записав і обробив близько 500 українських народних пісень), диригента, піаніста, педагога і активного суспільно-громадського діяча.