Про збірку сороміцького фольклору - Головаха, І. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Рецензія на книгу: Українські сороміцькі пісні / Упоряд., передм., прим. М. М. Красикова. – X.:Фоліо, 2003. – 287 с. – (Перлини української культури).