"Українські пісні Закарпаття" Володимира Гошовського: перевидання - Іваницький, А. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Рецензія на збірник Володимира Гошовського “Украинские песни Закарпатья" (М., 1968), який перевидала українською мовою Львівська наукова бібліотека ім. Василя Стефаника НАН України.