Применение параметров локальной когезии для интерпретации материало-ведческих эффектов в порошковых материалах - Баглюк, Г.А.; Грищишина, Л.Н.; Пятачук, С.Г. (Інституту проблем матеріалознавства ім. І. М. Францевича НАН України, 2007)
Рассмотрено применение параметров относительных изменений локальной когезии бора из
твердофазной присадки В4С, рассчитанных в ЭПВ КТАИВ для априорных оценок
перераспределения бора по подрешеткам компонентов и ожидаемой тенденции упрочнения
износостойкого ГСФ-псевдосплава на основе железа. Розглянуто застосування параметрів відносних змін локальної
когезії бору з твердофазної присадкі В4С, які розраховано у наближенні
ЕПВ КТАІВ для апріорних оцінок перерозподілу бору по підгратницям
компонентів, а також для очікуваної тенденції зміцнення зносостійких
ГСФ-псевдосплавів на основі заліза. This paper dealt with of application of the boron local cohesion parameters
(PLC) for iron powder materials with the solid-phase dopants B4C. The PLC
were calculated by EPI QTAIS-approach and they may be to interpretation of
material science effects into a GSPh-materials.