Традиційна проза фольклорного осередку з позиції зацікавленого читача - Гаврилюк, Н. (Народна творчість та етнографія, 2006)
Рецензія на книгу: Бріцина О., Головаха І. Прозовий фольклор села Плоске на Чернігівщині: Тексти та розвідки. - К., 2004. - 584 с.