Наукова подорож завдовжки в життя - Диба А. (Народна творчість та етнографія, 2006)
Рецензія на книгу: Чередниченко Дмитро. Павло Чужинський. — К., 2005. — 376 с.; іл. Науково-популярне видання. Серія “Особистість і доба”.