Лексикон української орнаментики - Романець, Т.; Клименко, О. (Народна творчість та етнографія, 2007)
Рецензія на монографію: Селівачов М. Лексикон української орнаментики (іконографія, номінація, стилістика, типологія). – К.: Редакція вісника “Ант”, 2005.