Пам'яті Т. І. Алексєєвої (7.12.1928 - 22.06.2007) - Сегеда, С. (Народна творчість та етнографія, 2007)
22 червня 2007 року пішла з життя Тетяна Іванівна Алексєєва — визначний російський антрополог, доктор історичних наук, професор, головний науковий співробітник Інституту археології РАН, академік РАН. The article is dedicated to the memory of T. Alekseyeva, outstanding Russian anthropologist, member of the Russian Academy of Sciences, doctor of History.