Еволюція міфу у традиційному суспільстві (за результатами центральноазіатських етнологічних досліджень) - Гусаков, В. (Народна творчість та етнографія, 2008)
Based on the Central Asian ethnological researches the outhor shows the mythical evolution in the traditional society.