Нова методологія дослідження української народної інструментальної традиції в галузі етноорганології - Щербіна, І. (Народна творчість та етнографія, 2008)
Рецензія на книгу: Хай М. Музично-інструментальна культура українців (фольклорна традиція). — Дрогобич: Коло, 2007 . — 544 с.