Листи Миколи Колесси з приводу видання спадщини його батька – Філарета Колесси - Грица С. (Народна творчість та етнологія, 2011)
Минає 140 років від дня народження академіка Філарета Колесси – видатного всесвітньовідомого вченого-фольклориста, композитора, громадського діяча.