Дослідження етнополітичних процесів: русини, руснаки, українці - Кожолянко, Г.; Кожолянко, О. (Народна творчість та етнологія, 2011)
У статті прорецензовано монографічне видання буковинського етнополітолога Ігоря Буркута «Русинство: минуле і сучасність». В статье дана рецензия на монографическое издание буковинского этнополитолога Игоря Буркута «Русинство: прошлое и современность». The article researches book Ihor Burkut «Rusinslwo: the past and at present».