Дослідження звичаїв та обрядів у сучасній Угорщині - Мушкетик, Л. (Народна творчість та етнологія, 2011)
Рецензія на книгу: Борто Е. Світ звичаїв греко-католицьких свят / пер. з угор. Е. Т . Берти. – Ужгород, 2007. – 273 с.