Періодика литовської етнології в перспективі розвитку науки - Паукштіте-Шакнене, Р. (Народна творчість та етнологія, 2011)
The article discusses how the development of Lithuania‘s science of ethnology was reflected in periodical press. The author analyses publications of three periods, i.e. interwar and Soviet periods, and the period after 1990. Straipsnyje siekiama atskleisti kaip periodinių ir tęstinių leidinių publikacijose atsispindėjo Lietuvos etnologijos mokslo raida. Šio tikslo siekiama analizuojant trijų laikotarpių: tarpukario, sovietmečio ir laikotarpio po 1990 metų leidinius.