Ювілейна конференція Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України - Шевчук, О.; Студенець, Н. (Народна творчість та етнологія, 2011)
7–10 грудня 2011 року в Інституті мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України відбулася Міжнародна наукова конференція «Сучасні художньо-мистецькі та етнокультурні процеси поліетнічного середовища України», присвячена 90-річчю установи.