Доля криворізьких кобзарів - Петренко, В. (Народна творчість та етнологія, 2011)
У статті на основі архівних матеріалів Криворізького історико-краєзнавчого музею досліджено історію криворізьких бандуристів, починаючи з ХІХ ст. і до сьогодення. В статье на основе архивных материалов Криворожского историко-краеведческого музея исследуется история криворожских бандуристов, начиная с ХІХ в. и до нашего времени. On the basis of archival and share matirials Krivoy Rog citi museum in article research history of bandore players in Krivoy Rog the end XIX centuries end till oue time.