Формирование общего механизма управления эффективностью предприятия - Гончарук, А.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Сформульовано основні положення методології механізмів управління ефективністю підприємства. Викладено функціональні аспекти організаційного й загального механізму, що забезпечує безперервне і стале зростання ефективності діяльності підприємства.
Ключові слова: ефективність діяльності підприємства, механізми управління, стале зростання.
---------- Сформулированы основные положения методологии механизмов управления эффективностью предприятия. Описаны функциональные аспекты организационного и общего механизма, обеспечивающего непрерывный и устойчивый рост эффективности деятельности предприятия.
Ключевые слова: эффективность деятельности предприятия, механизмы управления, устойчивый рост.
---------- Basic theses of methodology of the mechanisms for enterprise efficiency management are formulated. Functional aspects of the organizational and general mechanism that provides continuous and steady growth of the efficiency of enterprise performance are described.
Key words: efficiency of enterprise performance, management mechanisms, steady growth.
----------