Функціонально-семантичні особливості дискурсивного слова «аман» (на матеріалі текстів сучасних болгарських мас-медіа) - Огієнко, І.С. (Слов’янський світ, 2010)
Стаття присвячена дослідженню походження, значення та функціонування запозиченого дискурсивного слова аман у сучасній болгарській мові. Описано його вихідну концептосферу, зроблено комплексний аналіз семантичних, морфологічних, синтаксичних, структурних і комунікативних характеристик. Статья посвящена исследованию происхождения, значения и функционирования заимствованного дискурсивного слова аман в современном болгарском языке. Раскрыта вытекающая концептосфера аман, комплексно проанализированы его семантические, морфологические, синтаксические, структурные и коммуникативные характеристики. This article describes the ethymology, semantics and functions of borrowing discourse word aman in modern Bulgarian language. The analysis demonstrates the ethymology of concept aman, semantic, morphological, syntactic, structural and communicative characteristics of aman.