Слов’янські письменники в літературно-критичних працях Максима Рильського - Карацуба, М.Ю. (Слов’янський світ, 2011)
У запропонованій статті авторську увагу сконцентровано навколо критичних праць Максима Рильського в галузі літературознавства, зокрема славістичного. Об’єктом уваги є праці, присвячені творчості українських, російських письменників, а також представників інших слов’янських народів - поляків, чехів і болгар - у творчих зацікавленнях М. Рильського. В данной статье авторское внимание уделено критическим трудам Максима Рыльского в области литературоведения, в частности славистического. Объектом внимания являются научные труды, посвященные творчеству украинских, русских писателей, а также представителей других славянских народов - поляков, чехов и болгар - в кругу творческих интересов М. Рыльского. In this article are analyzed the critical works of Maksym Rylski and his research into the Slavonic science of literature. The object of analyze are Ukrainians, Russians and other Slavonics writers into the critical works of Maksym Rylski.