Кераміка у творчості буковинських художників 1980–2000-х років - Міщенко, І. (Студії мистецтвознавчі, 2010)
У статті розглянуто розвиток буковинської образотворчої кераміки протягом останніх десятиліть, проаналізовано творчість професійних художників, зосібна П. Грицика, С. Вірсти, І. Салевича, К. Гребенщик, родини Римарів, у доробку яких є керамічні композиції. The article reviews the development of Bukovynian fine art ceramics of recent decades, analyzes the work of professional artists, in particular, P. Hrytsyk, S. Virsta, I. Salevych, K. Hrebenshchyk, the Rymar family which oeuvre includes ceramic compositions.