Незреалізоване видання шеститомної історії українського мистецтва (1930–1931) - Білокінь, С. (Студії мистецтвознавчі, 2010)
Публікується проспект невиданої шеститомної праці з історії українського мистецтва (1930–1931), що зберігається у фонді акад. Олексія Новицького (Інститут рукопису Національної бібліотеки України ім. Вернадського). There is a publication of the draft of unpublished six-volume work on history of the Ukrainian art (1930–1931), which materials are stored in archive of academic Oleksii Novytskyi at Institute of Manuscripts of the Vernadskyi National Library of Ukraine.