Климент Редько і його автобіографічна повість «Зіниці сонця» - Папета, С. (Студії мистецтвознавчі, 2010)
У коментарі до публікації 18-го розділу повісті К. Редька «Зіниці сонця» подаються біографічні відомості про автора, висвітлюються обставини й історія написання твору. The story of writing of K. Redko’s autobiographical story «The Apples of Sun’s Eyes» is submitted in the article.