З історії становлення культурно-мистецької сфери на Рівненщині (художнє аматорство 1950–1970-х років) - Виткалов, С.; Виткалов, В. (Студії мистецтвознавчі, 2010)
У статті йдеться про розвиток театрального аматорського мистецтва Рівненщини, зокрема, про діяльність театрів народної творчості, популярних у 50–70-х роках XX ст. В статье рассматривается развитие театрального самодеятельного искусства Ровенщины, в частности деятельность театров народного творчества, популярных в 50–70-е годы XX в. The article deals with a progress of the Rivnenshchyna’s theatre amateur art, particularly, with the folk art theatre activities which were popular in the 1950s–1970s.