Антон Іванович Муха - Сюта, Б. (Студії мистецтвознавчі, 2008)
19 липня 2008 року на вісімдесят першому році життя відійшов у вічність видатний український учений-музикознавець, композитор, педагог, публіцист та громадський діяч Антон Іванович Муха.