Прем'єри сезону до 75-річчя НСКУ - Сікорська, І. (Студії мистецтвознавчі, 2007)
XVII фестиваль Київської організації національної спілки композиторів України Музичні прем’єри сезону присвячений 75-річчю створення НСКУ, став надбанням історії.