Зведений словопокажчик української лексики - Козирєва, З. (Лексикографічний бюлетень, 2009)
У статті обґрунтовано доцільність створення "Зведеного словопокажчика української лексики" (далі – ЗС), підкреслено його реєстраційно-довідковий характер і важливість не тільки для лексикографії, а й для мовознавства в цілому. Викладено деякі положення, що стосуються завдань та принципів укладання ЗС, а також уточнень і доповнень до Інструкції. Стаття містить перелік словників-джерел Зведеного словопокажчика зі скороченням їхніх назв.