Лексикографічне опрацювання біологічної термінології - Симоненко, Л. (Лексикографічний бюлетень, 2009)
У статті окреслено передумови лексикографічного опрацювання біологічної термінології, викладено сутність підходів до створення системного нормативного тлумачно-перекладного «Словника біологічної термінології», схарактеризовано реєстр, особливості тлумачень та ін.