Дві пам’ятки української юридичної лексикографії – словник «Juridisch-politische Terminologie für die slavischen Sprachen Oesterreichs. Deutsch-ruthenische Separat-Ausgabe» та «Німецко-руский словар висловів правничих і адміністрацийних» К. Левицького - Даценко, І. (Лексикографічний бюлетень, 2009)
У статті розглянуто спроби укладання юридично-адміністративних термінологічних словників української мови в Галичині в другій половині ХІХ ст. Проаналізовано семантичні групи й граматичні особливості двох лексикографічних праць цього періоду.