Інформативний потенціал антропонімів у творах П. Кулішa - Лавер, О. (Лексикографічний бюлетень, 2009)
У статті проаналізовано функціонально-стилістичні різновиди антропонімної лексики, а також визначено структуру й наповнення літературно-художнього антропонімікону П. Куліша відповідно до інформаційно-оцінної характеристики власних назв.