Ідеографічна організація лексики жанрових різновидів офіційно-ділового стилю 1917–1933 рр. - Тименко, Л. (Лексикографічний бюлетень, 2009)
У статті розглянуто процес формування лексики офіційно-ділового стилю української мови в період з 1917 року по 1933 рік. Аналіз лексичної системи мови в межах тематичних груп лексики (ТГЛ) робить лексичний матеріал доступним для вивчення в різноманітних аспектах.